10 skäl till varför Walking Dead Comic är bättre än TV-programmet

Jag vet vad du tänker - Bra, här är en annan pretentiös komisk älskande hipster som gnäller om hur AMC smutsar ner sin älskade De Gående död . Kirkman uppgav redan att han betraktar TV-programmet som ett sätt att utforska sin befintliga historia med olika val, så du har inget att klaga på. De är helt separata enheter. Gå tillbaka in i din källare där du bor med din mamma och gråt om att en av dina favoritegenskaper för serietidningar blir mainstream och torkar bort tårarna med fingrarna täckta av ost-klotterrester. Vi förstår det, du gillade The Walking Dead innan det var coolt, men ingen bryr dig dålig uppmärksamhetssökande jävel.Jätte Internet, ta det lugnt! Lita på mig, jag respekterar det faktum att AMC: s zombiejuggernaut slår rekord till vänster och höger, så tillräckligt av befolkningen äter upp showen som en horde vandrare som sliter igenom några måttliga överlevande, men den bittra, dömande kritikern i mig KAN bara 'T ignorerar hur otäckligt frustrerande Rick och gängets bedrifter på skärmen är. Jag är förbluffad av betygsnumren personligen, eftersom hype bara bygger medan kvalitet spänner över toppar och lägre än ojämnheter från Loris, men jag skulle verkligen vilja veta hur många tittare som faktiskt har brytt sig om att läsa de väldigt överlägsna serierna.de främlingar baserade på sann historia

Missförstå mig inte, säger jag inte The Walking Dead är den värsta showen i TV-historien, för jag kommer fortfarande att titta på den och totalt sett kommer jag fortfarande att vara ganska mitt på vägen på det hela, men jag säger att showen inte visar den grafiska skönheten och lysande storyboarding som serien är så känd för. Showen är inget annat än ett grunt zombiedrama som inte levererar ögonblick som har lämnat mig känslomässigt dränerad, fysiskt sjuk och underhållen med glädje som Kirkmans komiker har gjort.

Jag tror att det är säkert att säga att spoilers ska följa, mellan både showen och serietidningen, men jag ska försöka utelämna allt för annorlunda eller show-stop så att dina TV-fans kan ge serierna ett försök, vilket jag eftertryckligt rekommenderar speciellt om du tycker att AMC: s show är lika monumental som den har blivit.vad är fel med skogsvitare?